wie is bart ?

 

 Ik ben Bart en sinds 1978 rij ik al door Europa. De eerste paar jaren veel met bier,frisdranken e.d. en later ook stukgoed, en In 1990 heb ik naast BKO opgericht ook nieuw werk gevonden in het levensmiddelen tanktransport. bij de firma Fransens uit Wildervank. waar we al veel charterwerk deden voor Eikelenboom ( bergen op zoom , Amsterdam)

Sindsdien doe ik niets anders dan transport met een tankwagen, en dit bevalt mij wel. Ik ben  juli 2000, overgegaan naar  Van Dellen in Marum, en ging daar vast charter rijden voor Eikelenboom (ook in de kleuren)........ en op 9 juli 2007 ben ik volledig in dienst bij Eikelenboom gekomen.

ik hoop dit nog vele jaren te mogen, en kunnen doen, dus misschien kom je me wel eens tegen.........


op 15-10-2010 heb ik van de firma eikelenboom een nieuwe truck ontvangen.....

   

ik ben hier wel gelukkig mee , het is een volvo, 420 pk, automaat met en mooie en praktische kastenwand achterin i.p.v. bovenste bed met koelkast onder het bed. ook hebben we daar nieuwe opleggers bij.


en waarom deze site

 

 ik ben ook actief  op verschillende social media

 

ook kunt u nu via deze site naar mijn you tube kanalen, waar ik filmpjes van onderweg laat zien,(klik hier)

 

dit en nog veel meer kunt u allemaal lezen en gebruiken op deze site. voor eventueel commentaar en of vragen kunt u altijd bij ons terecht zie contact, voor de contactmogelijkheden, maar lees wel eerst even de algemene informatie (disclaimer), de meeste vragen worden daar al beantwoord..

 


 
 

 

 
Copyright 2001 BKO
Alle rechten voorbehouden.
FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com